ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη: Ενωμένα τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου βαδίζουν προς την Πελοπόννησος Expo


Δύο μήνες μας χωρίζουν απο την Πελοπόννησος Expo την μεγαλύτερη έκθεση.
Στην συνέντευξη τύπου εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου έδειχναν ενωμένοι με έναν κοινό σκοπό: Την διεξαγωγή της πολυποίκιλης έκθεσης πελοποννήσου η οποία αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας τον Νοέμβρη στην Τρίπολη.

Όπως ανέφερε ο κ. Καραμπίκας πάνω απο το 80% των εκθετών υπάρχει αυτή τη στιγμή και μίλησε για τα event που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης με γευσιγνωσία καφέ και κοκτέιλ απο τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα.


Όλα αυτά στην Πελοπόννησος Expo που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.
Η Πελοπόννησος Expo, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.
Φέτος η Πελοπόννησος Expo πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.
Η Πελοπόννησος Expo καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων.
Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.
Στην Πελοπόννησο Expo ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.
Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.
Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε.
ü Τρόφιμα – Ποτά
ü Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Δόμηση
ü Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
ü Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
ü Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
ü Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr)
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00- 21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

« PREV
NEXT »