ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εθελοντική αιμοδοσία στη Λίμνη (Αγιάλι) ΑρκαδίαςΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», μέλος του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, στα πλαίσια του εθελοντισμού προγραμμάτισε την 1η εθελοντική αιμοδοσία,την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου φέτος είναι αφιερωμένη στην Αλεξάνδρα Χρ. Παπαβασιλείου.

 Το ειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου θα διενεργήσει τις αιμοληψίες, ενημερώνοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες για τα οφέλη της αιμοδοσίας στον ανθρώπινο οργανισμό και την αξία της δωρεάς αίματος.

Ο καθένας μας μπορεί να δωρίσει 10 λεπτά από το χρόνο του για να χαρίσει ζωή σε όποιον την έχει ανάγκη.

Στόχος μας είναι η δημιουργία εθελοντικής ομάδας και η οργάνωση περισσότερων αιμοδοσιών προωθώντας την ιδέα του εθελοντισμού σε όλες του τις εκφάνσεις και πιστεύουμε στην συμβολή και την στήριξη της προσπάθειας αυτής που ξεκίνησε με έναν και βασικό σκοπό «ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ».
Απαραίτητη προϋπόθεση για τον αιμοδότη είναι: ηλικίας από 18 - 60 ετών, να είναι υγιείς, να είναι ξεκούραστος, να μην έχει κάνει χρήση αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και να έχει μαζί του τον αριθμό ΑΜΚΑ του.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, για να προσφέρουμε όλοι μαζί το μεγαλύτερο δώρο σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο!

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ.:6945145236
Κατερίνα Κουρή
« PREV
NEXT »