ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε αγροκτήματα στη ΜεσσηνίαΕξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε αγροκτήματα στη Μεσσηνία 


Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένα άτομο, το οποίο συνελήφθη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, ενώ συνελήφθη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε αγροκτήματα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας  23χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες (25.9.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, διότι ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, καθώς και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από την 30.7.2019 έως και την 17.8.2019, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέπραξαν συνολικά τέσσερις  περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε αγροκτήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μπαταρίες οχημάτων, οικιακά σκεύη, μεταλλικά εργαλεία και αντικείμενα κ.ά..

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση των αγνώστων δραστών.
« PREV
NEXT »