ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο με θέμα "Προ των πυλών της Άλωσης" (video - pics)Η χορωδία της Τρίπολης διοργάνωσε ένα αφιέρωμα για την Άλωση της Τρίπολης με θέμα "Προ των πυλών της Άλωσης".

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης κάλυψε το μεικτό τμήμα της χορωδίας της Τρίπολης υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας πιάνου Αμαλίας Γούλα. Την εκδήλωση πλαισίωσε ομιλία του Νίκου Γαργαλιώνη και απαγγελία της ηθοποιού Μάνιας Νταϊφώτη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Χορωδίας Γιάννης Σάσσαλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος

Ο κ. Τζιούμης στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση με όλα τα πολιτιστικά-καλλιτεχνικά σωματεία της πόλης ώστε να συμμετέχουν ενεργά στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, στον οποίο η Τρίπολη πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επανατοποθετηθεί στο Πανελλήνιο και στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Επίσης στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού ραδιοφώνου κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοί.
« PREV
NEXT »