ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μη προσβάσιμη η Τρίπολη για άτομα ΑΜΕΑ- Δείτε τι έγινε σήμερα (φωτ,βιντ)Συνεχίζονται οι δράσεις στην Τρίπολη για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε εργαστήριο ¨περπατώντας μαζί  με τα άτομα με δυσκολίες κινητικότητας στην πόλη¨.

Ξεκινήσαμε ομάδα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας προς την Πλατεία Κολοκοτρώνη και μετά μέχρι την Μεταμόρφωση.

Διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν ράμπες ή υπάρχουν και είναι κατεστραμμένες, εμπόδια στο πεζοδρόμια όπως κολώνες στην μέση, παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κτίρια δημόσια που δεν έχουν ράμπες.

Οι δυσκολίες του Προέδρου με το αμαξίδιο πολλές. Τόσες που τελικά η πόλη μας είναι ακατάλληλη για τα άτομα αυτά

Όπως μας ανέφερε στο τέλος σε δηλώσεις του δεν συνισταται η Τρίπολη για τουρισμό ΑΜΕΑ θέλει πολύ δουλειά και εύχεται η νέα δημοτική αρχή να κρατήσει τις υποσχέσεις της και να βοηθήσει να γίνουν υποδομές. Επίσης είπε ότι αυτός είναι και ο λόγος που τα άτομα ΑΜΕΑ παρόλο που είναι πολλά στην Τρίπολη μένουν κλεισμένα στο σπίτι. Τέλος  μετά τις επισκέψεις που κάνει ο Σύλλογος στα σχολεία διαπίστωσε ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απο έναν ενήλικα και σίγουρα στο μέλλον θα είναι οι δημότες που θα σέβονται τις ανάγκες των ατόμων αυτών στην πόλη μας.

Ρεπορταζ Βάλια Αμπατζή
« PREV
NEXT »