ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Οι πρώτες δηλώσεις των εντεταλμένων συμβούλων Μαντζούνη και Σπυριδάκου (βιντεο)Τις πρώτες τους δηλώσεις ως εντεταλμένοι σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκαναν ο Γιάννης Μαντζούνης και η Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Στον τομέα του αθλητισμού, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος ο Αργείος Γιάννης Μαντζούνης, ο οποίος θα επωμιστεί την προσπάθεια για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της αθλητικής παρουσίας της Περιφέρειας -“δεν πάμε καλά, μόνο ο Αστέρας μάς εκπροσωπεί στις μεγάλες κατηγορίες” δήλωσε ο Π. Νίκας-, ενώ θα είναι υπεύθυνος επίσης και για τις αθλητικές υποδομές εισηγούμενος ανακατασκευές ή και κατασκευή νέων όπου κριθεί ότι απαιτείται.

Η σύμβουλος Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ορίστηκε από τον περιφερειάρχη εντεταλμένη για την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εν λόγω σύμβουλος θα έχει την ευθύνη της συνεργασίας με τους κατά τόπους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με την πανελλαδική επιτροπή των εκδηλώσεων.« PREV
NEXT »