ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αλεξανδρούπολη: Βρήκε άνθρωπο ζωντανό μέσα σε κάδο απορριμμάτωνΤι εξήγηση έδωσε ο ίδιος
Ένα απίστευτο κυριολεκτικά γεγονός έζησε κάτοικος το πρωί στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα σηκώθηκε το πρωί και πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, στην οδό Εμπορίου κοντά στα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ.

Με  το που άνοιξε το καπάκι του κάδου έπαθε σοκ καθώς είδε ότι μέσα βρισκόταν ένας άνθρωπος όπως αναφέρει το faros-24.gr.

Τα έχασε όπως ήταν φυσιολογικό, κούνησε το χαρτοκιβώτιο που βρισκόταν από πάνω του και είδε ότι ο άνθρωπος ήταν ζωντανός και μάλιστα «αρκετά» φυσιολογικός.

Τον ρώτησε «τι κάνεις χριστιανέ μου εκεί μέσα, τι έπαθες;». Ο άγνωστος πολίτης απλώς του απάντησε: «Θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου…» και με την παρότρυνση και δύο γυναικών που έφθασαν στο σημείο βγήκε από τον κάδο.

Τον ρώτησαν τι έχει αν πρέπει να ειδοποιήσουν κάποιον, αν έχει κάποια ανάγκη και το μόνο που ζήτησε ο γύρω στα 40 άνδρας , ήταν ένα μπουκαλάκι νερό.

Του το πρόσφεραν και αφού τους είπε ότι έχει σπουδάσει και προς τα που μένει, έφυγε με κατεύθυνση προς το σταθμό των τρένων.

Το σοκ που υπέστησαν οι κάτοικοι ήταν μεγάλο και ακόμη ψάχνουν να βρουν την αιτία που οδήγησε τον συγκεκριμένο άγνωστο σε αυτήν την πράξη.

Πάντως είχε γένια, φορούσε μαύρο παντελόνι και  μαύρα παπούτσια και γκρι μπλουζάκι παραλλαγής.
« PREV
NEXT »