ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γιαννακούρας: έσβησε η φωτιά στη Μεγαλόπολη
Σύμφωνα με το ποστ που ανέβασε ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας φαίνεται πως η φωτιά έσβησε στη Μεγαλόπολη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Χάρις στην έγκαιρη ειδοποίηση και στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και όλων των άλλων εμπλεκόμενων η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Αυγούστου, μεταξύ 4ης και 5ης μονάδας της ΔΕΗ έσβησε σε σύντομο χρόνο.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατεβλήθη και για μία ακόμα φορά θέλω να πως εκείνο που έχει σημασία είναι όποιος βλέπει καπνό να ειδοποιεί άμεσα την πυροσβεστική. Γιατί πάντα έχουμε φωτιές αλλά λόγω της έγκαιρης ενημέρωσης και της άμεσης παρέμβασης καθώς και του καλού συντονισμού που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια στην Αρκαδία είχαμε ελάχιστα καμμένα στρέμματα.
Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην τύχη. Ελπίζω μία εβδομάδα πριν παραδώσουμε στην επόμενη περιφερειακή αρχή να είναι όλα καλά και να μην έχουμε δύσκολα συμβάντα, αφού ως γνωστόν σαν σήμερα, είχαμε στην Αρκαδία τις φωτιές του 2007 με τις καταστροφικές συνέπειες.
Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμασταν συνεχώς κοντά στους συμπατριώτες μας Αρκάδες όχι μόνο σε χαρές και εκδηλώσεις αλλά και σε λύπες και δυσάρεστες καταστάσεις.


« PREV
NEXT »