ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Φόλες στην Τρίπολη για άλλη μια φορά

Για άλλη μια φορά φόλες έπεσαν στην Τρίπολη,σύμφωνα με τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο.

"Κάτοικος της περιοχής μας ειδοποίησε για την τρίτη κατά σειρά γατούλα που αργοπεθαινε με τα δύο μικρά γατάκια της να μην την αποχωριζονται όσο αυτή έβγαζε αφρούς από το στόμα μέσα στο δρόμο.

Αυτό είναι το αίσχος μας και η ντροπή της πόλης μας. Αδιαφορία για την ζωή και εγκλήματα ατιμώρητα που όμως σύντομα πρέπει να σταματήσουν.

Οποιοσδήποτε έχει δει κάτι ή γνωρίζει κάτι για τις φόλες πρέπει να απευθύνεται στην αστυνομία. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό και να εφαρμοστεί ο νόμος για αυτές τις αδιανόητες πράξεις."


Για άλλη μια φορά φόλες στην Τρίπολη μετα τις γραμμές του τρένου στα φανάρια της Σπαρτης. Κάτοικος της περιοχής μας ειδοποίησε για την τρίτη κατά σειρά γατούλα που αργοπεθαινε με τα δύο μικρά γατάκια της να μην την αποχωριζονται όσο αυτή έβγαζε αφρούς από το στόμα μέσα στο δρόμο. Αυτό είναι το αίσχος μας και η ντροπή της πόλης μας. Αδιαφορία για την ζωή και εγκλήματα ατιμώρητα που όμως σύντομα πρέπει να σταματήσουν. Οποιοσδήποτε έχει δει κάτι ή γνωρίζει κάτι για τις φόλες πρέπει να απευθύνεται στην αστυνομία. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό και να εφαρμοστεί ο νόμος για αυτές τις αδιανόητες πράξεις.

« PREV
NEXT »