ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη | Έργα ανακατασκευής στο τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου


Ο σχεδιασμός προβλέπει επεμβάσεις στο Ψυχιατρικό Τμήμα ενηλίκων και παίδων – εφήβων του Παναρκαδικού.


Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν τη Δευτέρα (01/07/2019) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε), Γιαννης Χαρωνίτης και ο Διοικητής και Πρόεδρος του ΔΣ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», Πέτρος Τομάρας.

Η προγραμματική σύμβαση, στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αφορά στο έργο «Ενίσχυση μέτρων λειτουργικής ασφάλειας του Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας και αναγκαίες προσαρμογές στον Ψυχιατρικό Τομέα Ενηλίκων και Ψυχιατρικό Τομέα Παίδων/Εφήβων στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης» το οποίο θα υλοποιηθεί με ευθύνη της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Το έργο έχει προϋπολογισμό μελέτης 313.340,26 ευρώ (με ΦΠΑ) και προβλέπει επεμβάσεις στο Ψυχιατρικό Τμήμα ενηλίκων και παίδων – εφήβων του νοσοκομείου, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες κυρίως στον πρώτο όροφο, όπου και χωροθετείται το Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας των ενηλίκων. Οι εργασίες θα επεκταθούν και σε σημεία των άλλων επιπέδων, με ενοποιήσεις χώρων και δημιουργία νέων.
« PREV
NEXT »