ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Στη Μονεμβασιά βρέθηκε η σορός της αγνοούμενης από τη Νέα ΚίοΜε τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για αγνοουμένη γυναίκα που χάθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Νέα Κίο Αργολίδας. Η σορός της εντοπίστηκε στη Μονεμβασιά και έγινε ταυτοποίηση της. Πρόκειται για την 61χρονη Μαρία Γεωργιάδου, που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουνίου και εντοπίστηκε 11 στις νοτιοανατολικές ακτές της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο του DNA επιβεβαιώθηκε ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στις 7 Ιουλίου στο ακρωτήριο Καμήλι, στην θαλάσσια περιοχή της Μονεμβασιάς, που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και δεν ήταν αναγνωρίσιμο, είναι τελικά η αγνοούμενη της Νέας Κίου, ενώ πριν λίγη ώρα ειδοποιήθηκαν και οι συγγενείς της.

Η άτυχη γυναίκα συνήθιζε να κάνει τα μπάνια της κάθε πρωί στη παραλία της Νέας Κίου και συγκεκριμένα μπροστά στη ταβέρνα Τσακίρης. Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της κράτησε αρκετές μέρες αλλά οι ισχυροί άνεμοι την είχαν παρασύρει αρκετά ναυτικά μίλια μακριά από το πεδίο των ερευνών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου αναφέρει:


«Αναφορικά με τη μη αναγνωρίσιμη και σε προχωρημένη σήψη σορό, που εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 07/07/2019, σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου Καμήλι ν. Λακωνίας, γνωρίζεται ότι σύμφωνα με Έκθεση Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης, ανήκει στην 61χρονη κολυμβήτρια που αγνοούνταν από μεσημβρινές ώρες της 25/06/2019 στο Ναύπλιο».

Πηγή: www.aftodioikisi.gr
« PREV
NEXT »