ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Όλα όσα έγιναν γνωστά από την Γενική Συνέλευση του ΠαναρκαδικούΤο βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου διεξήχθη στα γραφεία της ομάδας του Παναρκαδικού η τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση της ομάδας. Μια τακτική γενική συνέλευση η οποία αν και είχε ελάχιστη προσέλευση δείχνοντας κατά αυτό τον τρόπο το μέγεθος του ενδιαφέροντος αρκετών μελών της ομάδας για το σύλλογο και την επόμενη μέρα της ομάδας, διεξήχθη τελικά κανονικά. Χαρακτηριστική η ατάκα του Προέδρου της ομάδας κ. Βασίλη Κωστόπουλου που σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιούμε επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού και η προσέλευση σ’ αυτήν σήμερα δυστυχώς είναι μόλις 10 άτομα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας με όσα άτομα έδωσε παρουσία στη Γενική Συνέλευση ενημέρωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του συλλόγου, καθώς και για την επόμενη ημέρα όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσα αναφέρθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου…

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η Διοίκηση του Παναρκαδικού δια στόματος του Προέδρου του συλλόγου κ. Βασίλη Κωστόπουλου, τόνισε ότι η ομάδα δεν χρωστάει σε τρίτους. Ακόμη και για παλαιότερες οφειλές της ομάδας προς το ΙΚΑ από την μακρά περίοδο 1992-1995 και «ταλαιπωρούσαν» το σύλλογο όλα τα προηγούμενα χρόνια, έγινε ρύθμιση με τον οποία με μηνιαίες δόσεις εξοφλείται το ποσό που διακανονίστηκε και κυμάνθηκε στα 4000 ευρώ περίπου, κλείνοντας οριστικά ακόμη μια σημαντική οικονομική εκκρεμότητα.

Κατά συνέπεια σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κωστόπουλου το ΑΦΜ του Παναρκαδικού είναι «πεντακάθαρο» και γι’ αυτό δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο σύλλογος κατά τη συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι έχουν εξοφληθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές της περασμένης χρονιάς. Με τη ευκαιρία η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τα εστιατόρια της πόλης που βοήθησαν σημαντικά τον Παναρκαδικό την περασμένη χρονιά, καθώς και ξενοδοχεία της πόλης.

Σε επίπεδο αγωνιστικού απολογισμού, ο κ. Κωστόπουλος ανέφερε ότι πέρυσι τέτοια εποχή η κατάσταση ήταν εξαιρετικά αβέβαιη για το σύλλογο με κίνδυνο ακόμη και διάλυσης του Παναρκαδικού. Αντ’ αυτού η ομάδα κατάφερε να βρει διέξοδο. Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού είπε ότι ο σύλλογος ξεκίνησε με σοβαρές δυσκολίες αλλά το τελικό αποτέλεσμα έχει σημασία.

Ρόστερ 15 ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής…

Σε επίπεδο επόμενης ημέρας και σχεδιασμού ή κινήσεων της διοίκησης για τη νέα χρονιά ο κ. Κωστόπουλος τόνισε κατά την ενημέρωση των μελών της ΓΣ, ότι η ομάδα μετά τις πρώτες σημαντικές ανανεώσεις διαθέτει ήδη ως υπάρχον ρόστερ 15 ποδοσφαιριστές. Μέσα σ’ αυτούς περιλαμβάνονται ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ανανεώσει με την ομάδα, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Στόχος για την ομάδα 7 μεταγραφές…

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στόχος είναι το ρόστερ της ομάδας να διαθέτει 22 ποδοσφαιριστές. Κατά συνέπεια στόχος της διοίκησης πάντα σε άμεση συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας είναι να πραγματοποιηθούν εφτά (7) μεταγραφές περίπου. Εξ’ αυτών στόχος είναι 2-3 πρόσωπα να αποτελούν έμπειροι ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι νεαροί αλλά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, καθώς η νέα χρονιά επιβάλει ηλικιακούς περιορισμούς και υποχρεωτική συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κωστόπουλος το μπάτζετ του Παναρκαδικού για τη νέα χρονιά αναμένεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από την περασμένη χρονιά.Αλλαγές σε πρόσωπα στο τεχνικό τιμ…

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση αναμένονται αλλαγές προσώπων. Παρελθόν σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν αποτελούν από το προπονητικό τιμ οι Φώτης Σαββάκης και Τάκης Κουμπούνης οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να προφέρουν τις υπηρεσίες τους τη νέα χρονιά. Η διοίκηση ευχαρίστησε τα δύο αυτά πρόσωπα για την ουσιαστική προσφορά τους στο σύλλογο την προηγούμενη χρονιά.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν δύο νέα πρόσωπα που θα αποτελούν συνεργάτες του Θανάση Στάικου στο προπονητικό τιμ. Ένας προπονητής τερματοφυλάκων και ένας γυμναστής – βοηθός προπονητή λογικά.Επαφές με Δήμο, κατάσταση του γηπέδου και διαρκείας…

Από τη διοίκηση στη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού  ειπώθηκαν και άλλα ενδιαφέροντα. Καταρχάς σε επίπεδο καταρτισμού Ομίλων η διοίκηση είπε ότι πιστεύει ότι ο νέος καταρτισμός θα γίνει με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια. Επίσης τονίστηκε ότι οι Φορείς της πόλης βοήθησαν σημαντικά την ομάδα πέρυσι όπως ο Δήμος και η Περιφέρεια, αλλά δεν υπήρξε ουσιώδης στήριξη από το Επιμελητήριο.

Αναφορά έγινε και για το γήπεδο του Παναρκαδικού και για την κατάσταση των εγκαταστάσεων. Τονίστηκε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που απαιτούν επιδιόρθωσης και ανακαίνισης όπως τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου η κατάσταση τους είναι κακή. Επίσης ειπώθηκε ότι αν και Δημοτικό γήπεδο όλες οι ενέργειες και προσπάθειες συντήρησης του γηπέδου και του αγωνιστικού χώρου γίνονται αποκλειστικά από τον ίδιο τον Παναρκαδικό. Συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη θεωρείται δεδομένη το επόμενο διάστημα από τη διοίκηση του Παναρκαδικού.

Από εκεί και πέρα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κωστόπουλος τόνισε επίσης ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και να διατίθενται τα νέα εισιτήρια διαρκείας του «τριφυλλιού». Οι τιμές θα κυμαίνονται στα 50 ευρώ. Η προετοιμασία της ομάδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019.

Πηγή :contraepithesi
« PREV
NEXT »