ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Καραναγνώστη & Βουδούρη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Την 2η Και 3η Θέση Στο Smash Divion


Μετά την τελευταία γεμάτη σε θέσεις και μετάλλια πορεία της αγωνιστικής μας ομάδας των junior κάτω των 10 ετών  στα γήπεδα της Σπάρτης, σειρά πήραν τα κορίτσια των 16αριών μας όπου κατέκτησαν δύο πρωτιές στο open τουρνουά του Smash Tennis Club.

Πιο συγκεκριμένα την 2η και την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών masters κατέλαβαν η Καραναγνώστη Μαρία και η Βουδούρη Μιλένα αντίστοιχα. Η θεσμοθετημένη για τον όμιλό μας συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους καθώς τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης βρέθηκαν για ακόμη μια φορά μέσα στα μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα η Καραναγνώστη ξεκινώντας από το no2  του ταμπλό αφού πέρασε το πρώτο παιχνίδι με wo στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε και επικράτησε την Δαμιανού με 2-0 σετ (62,62). Στον Τελικό ηττήθηκε από την Κανελλάκη με 2-0 σετ (62,62) κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. Η Βουδούρη από την άλλη στον πρώτο γύρο επικράτησε της Σουρλίγκα με 2-0σετ (61,62) αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Κανελλακη με 2-0 σετ 61,61μένοντας στην 3η θέση του τουρνουά επιπέδων D1.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου συγχαίρουν και τις δύο αθλήτριες τους τόσο για τις εμφανίσεις, όσο και για την συγκεκριμένη επιτυχία τους. Καλή επιτυχία στην αγωνιστική τους καλοκαιρινή συνέχεια !!!
« PREV
NEXT »