ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δήλωση Μαρίνου Ρουσιά για το εκλογικό αποτέλεσμα
Μ. Ρουσιάς: Μόλις τώρα αρχίζουμε!


Συμπολίτες μου Αρκάδες,

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, ως υποψήφιο βουλευτή του Νομού, το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία, όπου παρά τη σκληρή αντιπαράθεση, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας παρέμειναν ισχυρές και ακλόνητες.

Είμαστε η «ήρεμη» δύναμη, που εκφράζει και στο Νομό Αρκαδίας, το μεγάλο προοδευτικό κεντροαριστερό χώρο. Είμαστε το μέλλον του τόπου.

Αποτελεί επίσης ιδιαίτερη τιμή, για εμένα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αυτές τις δεκαπέντε ημέρες της προεκλογικής περιόδου, που προσπάθησα, αλλά δεν πρόλαβα, λόγω του περιορισμένου χρόνου, να συναντήσω τις χιλιάδες των ψηφοφόρων του κόμματός μας στην Αρκαδία.

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας, αλλά και όλους εσάς που δεν με τιμήσατε, εμπιστευθήκατε όμως το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία. Είναι βέβαιο ότι, στο άμεσο μέλλον, θα συναντηθούμε και θα οικοδομήσουμε μια ακόμα πιο σταθερή σχέση.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μόλις τώρα αρχίζουμε. Θα είμαι εδώ, δίπλα σας, παρών στα προβλήματα της Αρκαδίας και μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!

Μαρίνος Ρουσιάς

Υποψ. Βουλευτής Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

« PREV
NEXT »