ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πρωτιές για τον ΚΟΑΤ
Στις 19 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος συμμετοχής της αγωνιστικής ομάδας του ΚΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΠΠΑ και ΠΚΡΑ στο Βόλο, που διεξήχθει το τριήμερο 16 – 19 Ιουλίου.
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε και αυτή η συμμετοχή, με τον Περικλή Κορομηλά να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο μικρό τελικό στα 400μ ελεύθερο. Ατομικό ρεκόρ επίσης έκανε στα 100μ και 200μ ελεύθερο καταλαμβάνοντας μια θέση στον τελικό των αγωνισμάτων. Συγχαρητήρια αξίζουν στη Μαρία Χρυσικού η οποία πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα αγωνίσματα της και μία πολύ καλή παρουσία σε καλύτερες θέσεις στη γενική κατάταξη.
Ο ΚΟΑΤ αυτό το τριήμερο 26-28 Ιουλίου συμμετέχει στον τελευταίο για τους αθλητές μας κύκλο αγώνων κολύμβησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων, υπό την έγκριση της ΚΟΕ, όπου συμμετέχουν 291 κολυμβητές / τριες, από 75 σωματεία όλης της χώρας, στο Ιλίσσιο Κολυμβητήριο.
Η ομάδα που έχει πετύχει τις επιδόσεις συμμετοχής αποτελείται από τους δύο επιτυχόντες με πολύ υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις Κόκκο Θεόδωρο και Κωτσίρου Βασιλική, και από την τελειόφοιτη μαθήτρια – αθλήτρια Σιαβελή Αναστασία.
Η Πρόεδρος για λογαριασμό του ΔΣ και των προπονητών του Σωματείου εύχεται σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία, ευχαριστώντας πάντα τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν δυναμικά όλη αυτή την προσπάθεια.
« PREV
NEXT »