ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

header-ad

Προς την ολοκλήρωση οδεύει το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς την Αγία Θεοδώρα ΒάσταςΈνα ακόμα έργο στην Αρκαδία ολοκληρώνεται. Πρόκειται για το έργο της ασφαλτόστρωσης τμήματος του δρόμου προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας, ενός θρησκευτικού και συνάμα τουριστικού προορισμού.

"Στο δρόμο είχαν υλοποιηθεί κάποιες εργολαβίες και τώρα ολοκληρώνεται το έργο, με προϋπολογισμό 300 χιλιάδες ευρώ και πλέον ο δρόμος καθίσταται ασφαλής και άνετος για τους επισκέπτες της πανέμορφης περιοχής και ενός από πιο τουριστικούς προορισμούς της Αρκαδίας μας" τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ένα έργο σημαντικό για την περιοχή παρά το γεγονός ότι κάποιοι τέτοια έργα τα χαρακτηρίζουμ μικρά... Εμείς όμως κάνουμε και μικρά και μεγάλα έργα, έργα που είναι απαραίτητα στους κατοίκους και βοηθούν τις μικρές κοινωνίες.

Φεύγοντας αφήνουμε στην Αρκαδία πολλά έργα που θα έχουν υλοποιηθεί μέσα στο Καλοκαίρι (καθυστερήσαμε λόγω αλλαγής του νόμου περί δημοπρασιών), ενώ πολλά έργα θα μείνουν για να υλοποιηθούν από την επόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους Αρκάδες (είτε μας στήριξαν είτε όχι), γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να πάει μπροστά και δεν κατανοούμε τις αντιδράσεις του νέου Περιφερειάρχη για τις προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν σε έργα σημαντικά για την Αρκαδία. (Γιατί δεν μπορεί να πει κανείς ότι τα έργα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο ή ο δρόμος προς το Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη, δεν είναι σημαντικά έργα και είναι έργα ρουσφετολογικά... Όπως και το να πάμε νερό σε κτηνοτρόφους της Γορτυνίας...)

« PREV
NEXT »