ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

header-ad

Οι φίλαθλοι σχεδίασαν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε πράξη τις νέες εμφανίσεις της ομάδας (video)


Οι φίλαθλοι σχεδίασαν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.


Σε μια πρωτοποριακή και συμβολική κίνηση, Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να σχεδιάσουν την πρώτη εμφάνιση για την σεζόν 2019-2020 και να εμπνευστούν το σύνθημα που θα αναγράφεται σε αυτή.

Οι δύο νικητές των διαγωνισμών, ο Μάριος Τυροβολάς και ο Ηλίας Μπιλάλης είδαν πλέον και από κοντά την ιδέα τους να έχει πραγματοποιηθεί. Ο αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές τούς υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου, προσφέροντάς τους τη νέα φανέλα που με τη δική τους συμβολή δημιούργησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα.

Ο κ. Τυροβολάς, το σχέδιο του οποίου επιλέχθηκε ως το καλύτερο, παρέλαβε τη φανέλα που ο ίδιος σχεδίασε, με το όνομά του και τον αριθμό 1/1600 στην πλάτη, καθώς δικαιωματικά έγινε ο πρώτος που την προμηθεύτηκε. Επίσης, παρέλαβε ως δώρο το συλλεκτικό ATFC ρολόι.

Ο κ. Μπιλάλης κέρδισε το διαγωνισμό για το σύνθημα που αναγράφεται στη νέα φανέλα και αναφέρει: "Κανένα όνομα στη φανέλα δεν είναι πιο σημαντικό από το ΑΣΤΕΡΙ στην καρδιά". Μαζί με την πρώτη εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, θα ταξιδέψει με την αποστολή σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι.
« PREV
NEXT »