ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Έντονες αντιδράσεις για την ομιλία της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη


Έντονη αντίδραση για την ομιλία της Χρυσής Αυγής που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη


Έντονη αντίδραση προκάλεσε η προγραμματισμένη ομιλία της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στα Γραφεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και της ΑΕ Νομού Αρκαδίας.ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι έχει προγραμματιστεί ομιλία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη και μάλιστα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη η οποιαδήποτε διευκόλυνση δράσης της εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για να προβάλει το ρατσιστικό και φασιστικό της δηλητήριο.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Αρκαδίας να απαιτήσουν να μην πατήσει το πόδι της η ΧΑ στο χώρο τους. Καλούμε συνολικά τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης να απομονώσουν τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν την ομιλία τους να τους γυρίσουν την πλάτη και να μην πάνε να τους ακούσουν. Όλη η δράση της Χρυσής Αυγής έχει δείξει ότι είναι εχθρός των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων και διεκδικήσεων. Είναι τα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου και πρέπει να απομονωθούν από κάθε εργασιακό χώρο, σχολείο, λαϊκή γειτονιά και χωριό.
« PREV
NEXT »