ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Αργολίδα


Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Αργολίδα
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής 

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 12.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Επιδαύρου και Ερμιονίδας, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις  ημεδαποί, ηλικίας 19, 30 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Επιδαύρου και Ερμιονίδας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.6.2019 έως την 20.6.2019, διέπραξαν μία περίπτωση κλοπής σε οικία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας και δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα και κόσμημα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -12000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

« PREV
NEXT »