ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κωνσταντίνος Περιστέρης: «Η ζωή είναι ωραία»!

Γιώτα Περήφανου & Κωνσταντίνος Περιστέρης


«Το μυστικό της θετικής ενέργειας αντανακλά από τον εαυτό μας»
Ο Κωνσταντίνος Περιστέρης, στο webtv στούντιο του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας νεαρός επιστήμονας - ιατρός - που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με το λαμπερό χαμόγελο και τη θετική του διάθεση. Αγαπάει τη ζωή, μιλάει για την πηγή της αγάπης και τη θαυματουργή ενέργεια που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός που σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις αναρτήσεις του στα social media έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές κάθε ηλικίας μεταδίδοντας τους τη χαρά και την καλοσύνη της ζωής!

Ο Κωνσταντίνος μεταφέρει τα δικά του μηνύματα, τις συμβουλές του και στις υποψήφιες μανούλες.

Σε μια συζήτηση γεμάτη ενέργεια αναφέρεται στους τρόπους που μπορούμε να αλλάξουμε τη μέχρι τώρα άρνηση μας για κάθε τι μεγάλο και μικρό πρόβλημα που προβληματίζει το νου μας. Όλα αρχίζουν από εμάς και καταλήγουν σε εμάς!

«Είμαστε οι ιστορίες που λέμε στους εαυτούς μας. Ας φροντίσουμε λοιπόν, αυτές οι ιστορίες να είναι οι καλύτερες, γιατί εμείς είμαστε οι συγγραφείς, αλλά και οι αναγνώστες»

Η ανακύκλωση της δυναμικής της χαράς εξαρτάται μόνο από τον εαυτό μας. Εμείς ορίζουμε τη στάση μας, τη συμπεριφορά μας, τις σχέσεις μας μέσα στην όχι, τελικά, και τόσο δύσκολη κοινωνία του σήμερα.

Αποκαλύπτει, επίσης, τα μυστικά για μια πετυχημένη δημόσια ομιλία καθώς ως μέλος της ομάδας «theSpeakers» διανύει μια δημιουργική περίοδο παρακινώντας και ενημερώνοντας το κοινό πως μπορεί να επηρεάζει και να αλλάζει ζωές με θετικότητα και φωτεινή έμπνευση.Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο

Είναι ειδικευόμενος γιατρός. Πήγε σχολείο στο Κολέγιο Αθηνών και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King's College Hospital του Λονδίνου και συνεχίζει την ειδικότητά του στο Αρεταίειον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, μετά από μια δημιουργική σε εμπειρίες πορεία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Συμμετείχε σε αποστολές με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ενώ έχει υπάρξει αλεξιπτωτιστής των Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Σ., αλλά και δημόσιος ομιλητής, έχοντας κάνει δικό του ένα πετυχημένο TED talk. 

Τον Κωνσταντίνο μπορείτε να τον βρείτε εδώ και να επικοινωνήσετε μαζί του.  Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου 


΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ 


« PREV
NEXT »