ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ιωάννης Κατσίρης: «Για την Αρκαδία της καρδιάς μας»

Γιώτα Περήφανου και Ιωάννης Κατσίρης 


«Ο τόπος μας πρέπει να επανέλθει στο προσκήνιο»

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τη Ν.Δ., Ιωάννης Κατσίρης, στο WebTv στούντιο του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.


Υποψήφιος βουλευτής για το Νομό Αρκαδίας, Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπαιδευτικός ο κος Κατσίρης αναφέρεται σε έναν κοινό αγώνα, μια μεγάλη μάχη ενάντια στο ψέμα και στο λαϊκισμό της αριστεράς που θα επιφέρει τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης παραθέτει τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του Νομού, εστιάζοντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εμπόρους, τους αγρότες και τη φορολογία.

Μας εξηγεί πως μπορεί το μέλλον να γίνει ελπιδοφόρο για τη νέα γενιά, τον συνταξιούχο Αρκά και τον νοικοκύρη της Αρκαδίας.

«Υγεία, παιδεία και ασφάλεια για όλους»

Ως εκπαιδευτικός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για την ανεργία των νέων και τη μετανάστευση των επιστημόνων στο εξωτερικό.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι, επίσης και για τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας και αναφέρεται στην αναγκαία και άμεση αναβάθμιση του.

Μιλάει, μεταξύ άλλων για ίσες ευκαιρίες και ενισχυμένη κοινωνική πολιτική ενώ σχολιάζει και το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου ΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ 


« PREV
NEXT »