ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΕΠΑ.Λ

Το 3Ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης ( Εσπερινό ) παρέχει τη δυνατότητα σε αποφοίτους Γυμνασίου και αποφοίτους Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρία (εργαζόμενους και άνεργους), να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για να αποκτήσουν:

       α) απολυτήριο (ισότιμο του Γενικού Λυκείου)

       β) πτυχίο τεχνικής ειδικότητας (επιπέδου 4) , το οποίο παρέχει αυξημένες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης και μοριοδότησης.

Επισημαίνεται ότι στο 3ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης (Εσπερινό) μπορούν επίσης να εγγραφούν στη   Β΄ Τάξη οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου ή του Τ.Ε.Λ. ή του ΕΠΑ.Λ. ή του ΤΕΕ  προκειμένου να αποκτήσουν μόνο πτυχίο τεχνικής ειδικότητας  το οποίο παρέχει επιπλέον δυνατότητες για την επαγγελματική τους αποκατάσταση (χωρίς να παρακολουθήσουν τα μαθήματα γενικής παιδείας, γιατί απαλλάσσονται από αυτά). Επίσης, μπορεί όποιος επιθυμεί να κάνει επανεγγραφή στη Γ΄ τάξη για την απόκτηση και 2ης ειδικότητας του Τομέα από τον οποίο έχει αποφοιτήσει.

Όσοι μαθητές έχουν τελειώσει την Α΄ Τάξη του Γενικού Λυκείου (Ημερήσιου και Εσπερινού) ή την Α΄ Τάξη του Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. μπορούν να εγγραφούν στη Β΄ Τάξη του (Εσπερινού) ΕΠΑ.Λ..

Οι απόφοιτοι των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. έχουν Πρόσβαση σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Τ.Ε.Ι., ΑΣΠΑΙΤΕ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης (ΑΣΤΕ), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Β΄ ΤΑΞΗ (ΤΟΜΕΙΣ)

 

1) ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

2) ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

3) ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

 

Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται κατά τις βραδινές ώρες από 18:00 έως 22:30. Η διάρκεια σπουδών για απόφοιτους Γυμνασίου είναι τρία (3) έτη και για απόφοιτους Γενικού Λυκείου, Τ.Ε.Λ. και ΤΕΕ είναι δυο (2) έτη.

Πληροφορίες – εγγραφές στη Γραμματεία του σχολείου: Τρίπολη, Τέρμα Τεγέας από 22 Μαΐου 2019 έως και  17 Ιουνίου 2019, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 18:00 έως 21:30.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2710-221928 και 6945-064014.

                       

Τρίπολη 29/05/2019

 

Ο Διευθυντής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης

Κοσκινάς Π. Δημήτριος

« PREV
NEXT »