ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Καλαμάτα | "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκοτώθηκε άνθρωπος από τη δική μου σαΐτα" (vd)Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καλαμάτας - Παραλίγο να θρηνήσουμε περισσότερα θύματα - Χθες κηδεύτηκε ο άτυχος εικονολήπτης, την Παρασκευή δικάζονται οι 7 συλληφθέντες
Την Παρασκευή θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι 7 συλληφθέντες για τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου την Κυριακή του Πάσχα στην Καλαμάτα.

Εις εκ των συλληφθέντων περιέγραψε στην κατάθεσή του καρέ-καρέ πώς το έθιμο κατέληξε σε τραγωδία.

«Είμαι 62 χρονών και επί πενήντα χρόνια παίρνω μέρος στον σαϊτοπόλεμο χωρίς ποτέ να γίνει κάποιο ατύχημα, από εμένα. Δυστυχώς κάποια στιγμή, όπως κρατούσα στο χέρι μου αναμμένη μία σαϊτα, πήρε φωτιά μία άλλη σαϊτα που ήταν μέσα στο ταγάρι μου και το τρύπησε. Η σαϊτα αυτή έφυγε από την κάτω πλευρά του ταγαριού και οι υπόλοιπες σαϊτες πήραν και αυτές φωτιά. Τότε, έβγαλα το ταγάρι και το άφησα στο έδαφος και αμέσως το πάτησα, για να μην φύγουν οι υπόλοιπες σαϊτες και πάνε προς τον κόσμο… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι από τη δική μου σαϊτα σκοτώθηκε άνθρωπος».

Από την περιγραφή αυτή πάντως προκύπτει το συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερα τα πραγματα και να υπάρχουν περισσότερα θύματα!

Την κατάθεσή του έφερε στο φως ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.


Πηγή:www.protothema.gr
« PREV
NEXT »