ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο Αλέξανδρος Δεδούσης υποψήφιος με το Δημήτρη Βόσνο


Ο Δημήτρης Βόσνος ανακοίνωσε άλλον έναν υποψήφιο.

Το όνομα αυτού Αλέξανδρος Δεδούσης

Η αγάπη μου για την Τεγέα και την Τρίπολη με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Τρίπολης - Δ.Ενότητα Τεγέας δίπλα στο Δημήτρη Βόσνο, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Κατάγομαι από την Αλέα – Τεγέας. Την καταγωγή μου την έλκω από την μητέρα μου Γεωργία Γκανά του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας. Γεννήθηκα την 1η Δεκεμβρίου του 1974. Τον Ιούνιο του 2003 παντρεύτηκα την Βικτώρια Αναστασοπούλου πτυχιούχο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, με την οποία έχω αποκτήσει τρία παιδιά. Από το 1998 ασκώ το επάγγελμα του Λογιστή και το 2006 ίδρυσα τη δική μου Εταιρία Παροχής Λογιστικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών.

Έχω μια μακρόχρονη ενασχόληση με τα κοινά που διαδραματίζονται στη Τρίπολη, με επίκεντρο των δραστηριοτήτων την Τεγέα, καθώς εκλέχθηκα για πρώτη φορά, το 2014, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον «Τεγεατικό Σύνδεσμο» και από το 2016 έχω αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του «Ταμία».

Όλοι και όλες νοιαζόμαστε για την Τρίπολη. Να γίνει ένας Δήμος με ισχυρή κοινωνική προστασία, με κοινωνική αλληλεγγύη, με ποιότητα ζωής, με καλύτερο περιβάλλον και προοπτική. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω και θα δουλέψω για την πόλη μας. Για την Τρίπολη που ονειρευόμαστε.

Ο συνδυασμός «Για την Τρίπολη» με επικεφαλής τον Δημήτρη Βόσνο μπορεί να γίνει φορέας αλλαγής για μία πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο, με αξιοκρατία και ανάπτυξη.
« PREV
NEXT »