ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γιάννης Χασάπης :«Οι νέοι αποφάσισαν να βγάλουν την Κερασίτσα από την αδράνεια»


Γιώργος Μουστόγιαννης και Γιάννης Χασάπης
«Οι νέοι αποφάσισαν να βγάλουν την Κερασίτσα από την αδράνεια»
 "ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ"

Ο επικεφαλής της κίνησης ''Κερασίτσα  πρωταγωνιστής'' και υποψήφιος πρόεδρος του Τοπικού  Συμβουλίου Κερασίτσας, Γιάννης Χασάπης στο web tv του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ ατάκα και επι τόπου'' με το δημοσιογράφο Γιώργο Μουστόγιαννη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Κερασίτσας, Γιάννης Χασάπης, μαζί με μια ανεξάρτητη ομάδα νεών θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα για πρόεδρος  του Τοπικού  Συμβουλίου.

Στο στούντιο της εκπομπής μας αποκαλύπτει τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλουν που απαρτίζουν τον συνδυασμό του.

Αναφέρετε διεξοδικά σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κερασίτσα και στην εν μέρη δικαιολογημένη παραμέληση που έχει υποστεί μετά την ένωση των Δήμων Τρίπολης και Τεγέας.

Επιδιώκει εκτός των άλλων την θέσπιση εκδηλώσεων ως φόρο τιμής στο γνωστό ιατρό, πολιτικό και αθλητή Γρηγόρη Λαμπράκη με καταγωγή από την Κερασίτσα.

«Μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Κερασίτσας ο Γρηγόρης Λαμπράκης»
Ο Γιάννης Χασάπης τονίζει την επιτακτική ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα για την αποφυγή των καταστροφών και την και έρ4γα για την βελτίωση του οδικού δικτύου.
 «Σταγόνα στον ωκεανό η προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης για την επίλυση των προβλημάτων στην οδοποιία.»

Η επίλυση των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο,η πεζοδρόμηση και η φωταγώγηση στην Κερασίτσα,η διαχείριση των απορριμάτων και η καθαριότητα,η αναβάθμιση του ΚΕΓΕ και του Ιδρύματος Πίτερ Ορφανός ,η δημιουργία γένος σύγχρονου αθλητικού κέντρου,η θέσπιση πολιτιστικών εκδηλώσεων και η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα τονώσουν την τοπική επιχειρηματικότητα και θα δώσουν ζωή στο χωριό είναι οι κύριες προτεραιότητες του συνδυασμού του.

Ραντεβού λοιπόν στο Dictum Factum με το Γιώργο Μουστόγιαννή 
«ατάκα και επι τόπου»
« PREV
NEXT »