ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ηλίας Μπασακιώτης: Με θετική ενέργεια και καινοτόμες ιδέες για το Δήμο Τρίπολης

Γιώτα Περήφανου & Ηλίας Μπασακιώτης


«Ποντάρουμε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Τρίπολης Ηλίας Μπασακιώτης, στο WebTv στούντιο του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου...


Ο κος Μπασακιώτης αναφέρεται στην ενεργειακή κι όχι μόνο «Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης». Έχοντας στο ενεργητικό του την πολύτιμη εμπειρία από την ενασχόληση του με τα κοινά στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, σήμερα με ένα πλούσιο profile ακαδημαϊκών σπουδών και άρτια μελετημένων προτάσεων, διεκδικεί εκ νέου τη ψήφο των συνδημοτών του.

Αναλύει τους τρόπους με τους οποίους το μοντέλο του νέου αποκεντρωμένου συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει το κοινωνικό και οικονομικό προφίλ του Δήμου.

Αναφέρεται σε πολιτικές εξεύρεσης τρόπων αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου ώστε να εξασφαλιστούν σημαντικοί οικονομικοί πόροι που θα δώσουν ζωή τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

Πρόθεση, επίσης, της παράταξης που στελεχώνει είναι η προοπτική ένταξης των Τσιγγάνων στον κοινωνικό ιστό και την άρση του κοινωνικού τους αποκλεισμού.

Μεταξύ άλλων, παραθέτει τους άξονες – τις προτάσεις της «Ανασυγκρότησης για το Δήμο Τρίπολης» σε θέματα φιλοζωικά, τουρισμού, ανάδειξης των μνημείων και των αρχαιολογιών χώρων (τη σύνδεση μεταξύ τους) και τη μετατροπή του Δήμου σε εργαλείο παραγωγικής ανάπτυξης.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου 

΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ « PREV
NEXT »