ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Έθαψε τον σκύλο του ζωντανό αλλά εκείνος κατάφερε να ζήσει

Λένε πως μπορεί να προσπαθήσεις να θάψεις το παρελθόν σου, αλλά εκείνο θα γυρίσει να σε στοιχειώσει και αυτό συνέβη στην κυριολεξία για έναν άντρα που αποφάσισε να ξεφορτωθεί το σκύλο του, θάβοντάς τον ζωντανό. Ευτυχώς, όμως, το σκυλάκι είχε μεγάλα αποθέματα και το έσωσε η αγάπη του για τη ζωή!


Ήθελε πάρα πολύ να ζήσει, παρότι θαμμένη κάτω από χώμα και πέτρες στην αυλή του ανθρωπόμορφου τέρατος.

Animal cruelty is no laughing matter, and this adorable pooch certainly didn't deserve to get abandoned by her owner.

Ο ιδιοκτήτης ήθελε φαίνεται να σιγουρευτεί ότι το σκυλάκι θα έμενε στο χώμα μέχρι να πεθάνει κι έτσι φρόντισε να τη δέσει για να μην δραπετεύσει, αλλά παρά την προσπάθειά του εκείνη επέζησε…

The owner was determined to make sure that his dog never made it out of her man-made prison in the ground alive.

Το θηλυκό mastiff ζούσε στο Παρίσι όταν ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Κι αν ο βάναυσος τρόπος του αφεντικού της την είχε οδηγήσει στο χώμα, ήταν η καλοσύνη ενός άλλου ανθρώπου που θα την ξαναέφερνε στο φως…Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο Pedro Dinis, που την έσωσε την κατάλληλη στιγμή. “Βρέθηκα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.”

This female mastiff was living in Paris when her horrific nightmare began, and it was her owner's cruelty that put her in the ground.

Ο Dinis έκανε βόλτα τη σκυλίτσα του, Goddess, στην περιοχή Carrieres-sur-Seine, δυτικά από το Παρίσι, όταν κατάλαβε ότι στο χώμα ήταν θαμμένο ένα σκυλί. Φαινόταν μόνο το κεφάλι του κι αυτό μόλις μετά βίας κάτω από τόσο χώμα…

Dinis had been walking his own dog, named Goddess, in Carrieres-sur-Seine, just west of Paris, when he noticed the dog buried in the dirt.

Κατάλαβε ότι το σκυλάκι είχε τυλιγμένο ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του κι έτσι άρχισε να σκάβει για να τη σώσει. Είχε καταλάβει φυσικά ότι αυτό ήταν δουλειά κάποιου κακόβουλου ανθρώπου κι ότι το σκυλί δεν είχε βρεθεί εκεί από κάποιο ατύχημα. Είχε θαφτεί ζωντανό επίτηδες.

He also noticed that the dog had a rope tied around its neck. So he quickly got to work at digging her out.

Ο Dinis είχε για βοηθό στο έργο του τη σκυλίτσα του που έσκαβε με μανία γύρω από το θαμμένο σκυλάκι για να το σώσουν πριν να είναι πολύ αργά!

Dinis wasn't the only one that lent the mastiff a hand out of her Earthly prison grave.

Το όνομα του mastiff είναι Athena. Όταν την απελευθέρωσαν από το χώμα, είδαν ότι ήταν δεμένη σε ένα σάκο γεμάτο πέτρες.The mastiff's name is Athena and both Dinis and his dog dug, dug, and dug until they discovered something shocking.

Ο ιδιοκτήτης της την ήθελε σίγουρα νεκρή. Το σκυλί μόλις κατάφερε να βγει από τον λάκκο ήταν σοκαρισμένο και αφυδατωμένο. Ο άντρας που την έσωσε της έδωσε το νερό που είχε μαζί του.

The sack of gravel would have ensured that Athena's death was certain as it kept her grounded and unable to get out.

Ο Dinis καθάρισε το πρόσωπο του δύστυχου σκυλιού και σοκαρισμένος με το γεγονός την τράβηξε φωτογραφίες για να γνωστοποιήσει την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

As soon as she'd had enough to drink, Dinis, started to clean her face up, but both her and his dog, Goddess were very concerned.

Επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα και το σκυλάκι οδηγήθηκε στο κοντινότερο κτηνιατρείο. Η αστυνομία, με βάση την κατάσταση του σκύλου, υπολογίζει ότι μπορεί να βρισκόταν θαμμένη εκεί αρκετές ώρες.

After Dinis contacted emergency services in France, Athena was taken to the nearest veterinary clinic.

Η Athena δεν είχε κάποιο μικροτσίπ και ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της. Είχε όμως ένα τατουάζ που βοήθησε την αστυνομία να τον βρει τελικά. Επρόκειτο για έναν 21χρονο, ο οποίος στην κατάθεσή του δήλωσε ότι το σκυλί είχε διαφύγει μόνο του από το σπίτι. Το δεκάχρονο σκυλάκι όμως πάσχει από αρθριτικά και θα ήταν αδύνατο να είχε σκάψει μόνο του την τρύπα στην οποία είχε βρεθεί.

Athena didn't have a microchip, which made it difficult to track down her cruel and abusive owner.

Ο νεαρός τιμωρήθηκε με $31,000 πρόστιμο και 2 χρόνια φυλάκισης. Ευτυχώς όμως σήμερα ζει ευτυχισμένη με μια ομάδα διάσωσης σκύλων, πολλά σκυλάκια που της κάνουν παρέα και μια οικογένεια που την αγαπάει, τους Jean-Pierre και Raymonde Delfosse.

The owner was slapped with a $31,000 fine and animal cruelty charge and could wind up with a 2-year prison sentence.

« PREV
NEXT »