ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

header-ad

Μήνυση Κώστα Τζιούμη κατά ΜΜΕ της Τρίπολης!

Σε μήνυση και αγωγή προχώρησε η πλευρά του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη ,με αφορμή ανώνυμα δημοσίευμα στο διαδίκτυο. 


Ο δικηγόρος Θάνος Καρνέζης μαζί με τον κ. Τζιούμη, πήγαν το πρωί στο Δικαστήριο και προχώρησε σε νομικές ενέργειες εναντίον των διαχειριστών των ιστολογιών που έγραψαν και έκαναν αναπαραγωγή το εν λόγω δημοσιεύματος.

Ο κ. Καρνέζης υπογράμμισε με έμφαση ότι η υπόθεση που επικαλείται το δημοσίευμα είναι από το 2009 και έχει ήδη κλείσει οριστικά με την αθώωση του Κώστα Τζιούμη. Επίσης, υπογραμμίστηκε ότι ανασύρθηκε μια υπόθεση του 2009 τώρα, προφανώς για να εξυπηρετήσει πολιτικούς και προεκλογικούς σκοπούς.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΝΕΖΗ


«Πήρα εντολή από τον κ. Τζιούμη να καταθέσω άμεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των διαχειριστών news arcadia και Ηλειακό Ξεφώνημα διότι με κείμενο ανάρτησης που έλαβε χώρα χθες για τον κ. Τζιούμη γεγονότα που είναι ψευδή, συκοφαντικά και λόγω των εκλογών προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα. Επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια και δεν αφήνουμε αναπάντητα τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου.

Υπάρχει ένα θέμα το 2009 που ανασύρουν οι κύριοι προεκλογικά.

Υπάρχει απαλλακτική ποινική απόφαση που αθωώνει τον κ. Τζιούμη.

Εκπορεύονται από διάφορους ηθικούς αυτουργούς που ενδεχομένως έχουν κάποια πολιτικά οφέλη.

Καταθέσαμε μήνυση και αγωγή για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Ο πελάτης μου απηλλάγη κάθε κατηγορίας και κηρύχθηκε αθώος.

Είχαν εμπλακεί και άλλοι συμπολίτες μας επώνυμοι ιατροί της πόλης, ο μόνος που απηλλάγη ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους είναι ο κ. Τζιούμης.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι αυτοί οι οποίοι είχαν παράνομη πρόσβαση στη δικογραφία, είχαν όλη την δυνατότητα να καταλάβουν ότι η απαλλαγή του κ. Τζιούμη ήταν καθολική. Το να λένε διάφορα είναι ψέμα και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν.

Για τους δε διαχειριστές των blog αυτών έχουν προσκομιστεί στοιχεία που συνδέουν και ταυτοποιούν το συγκεκριμένο blog με συγκεκριμένο πρόσωπο.

Είναι δουλειά του εισαγγελέως και της ανάκρισης να το ταυτοποιήσει.

Υπάρχουν κάποια Μέσα είναι επώνυμα και υπάρχουν και τα λεγόμενα βοθροblog και να γράφει ότι θέλει. Σε αυτά δεν είναι εύκολη η ταυτοποίηση του φυσικού προσώπου με το blog, λόγω ότι η νομοθεσία έχει κενό.

Καταθέσαμε στοιχεία που υπάρχει φυσικό πρόσωπο που ομολογεί αμέσως ότι συνδέεται με το συγκεκριμένο blog. Δεν θέλω κάτι άλλο. Θα τρέξει μια διαδικασία, μια προανάκρισης, θα τα βρει όλα η Δικαιοσύνη που έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.»Προσθήκη σχολίου
« PREV
NEXT »