ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κατσαφάνας: Εφικτές προτάσεις ανάπτυξης, ανοιχτό κάλεσμα στους νέουςΤα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης" και υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κατσαφάνας.


Ηχηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Κατσαφάνας κατά την ομιλία του τονίζοντας πως, "πόλη δίχως όραμα είναι νεκρή πόλη¨.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο κ. Κατσαφάνας, μετά τον αγιασμό, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξή του καθώς και τα μέλη της παράταξής του.
katsafanas egainia agiasmos
Στη συνέχεια παρουσίασε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία!
katsafanas egainia2


Από την πλευρά του, παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του δηλώνοντας πως στόχος του είναι να δοθεί μια νέα πνοή στην πόλη και τις ευρύτερες περιοχές της και ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές, σημειώνοντας μάλιστα πως σε αυτόν τον αγώνα μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να κερδίσουν αυτή την πρόκληση, απευθύνοντας μάλιστα ένα ιδιαίτερο κάλεσμα προς όλους του νέους.

katsafanas egainia3
Συμπληρώνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε πως αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2019.
« PREV
NEXT »