ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ένα πλήρες διήμερο από καλλιτεχνικής πλευράς για τη Χορωδία Τρίπολης


ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα πλήρες διήμερο από καλλιτεχνικής πλευράς, αποτέλεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο – Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου – για τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Το σωματείο μας, συμμετείχε σε δυο διαφορετικά Φεστιβάλ, με το Μικτό και το Νεανικό του τμήμα.

Το Μικτό τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ταξίδεψε στο Μεσολόγγι, όπου και συμμετείχε, μετά από τιμητική πρόσκληση, στο 5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μεσολογγίου, που διοργανώθηκε από τη Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου, και απόσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Είχε, επίσης, την ευκαιρία να ξεναγηθεί δυο μέρες στην όμορφη Ιερή αυτή πόλη, αλλά και στο Γαλαξίδι και τη Ναύπακτο. Μαζί με τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, εμφανίστηκαν χορωδιακά συγκροτήματα από Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Το Γυναικείο – Νεανικό τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ “La Vita”, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της διοργανώτριας χορωδίας και βρέθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στην Ακράτα, στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ανατολικής Αιγιαλείας, όπου πραγματοποίησε μια άκρως επιτυχημένη εμφάνιση. Μαζί της τραγούδησαν και χορωδίες από Αθήνα, Κυνουρία, Μέγαρα, Ανατολική Αιγιαλεία.

Ευχαριστούμε θερμά και τις δυο χορωδίες, τόσο για την τιμητική πρόσκλησή τους, όσο και την άψογη φιλοξενία τους!
« PREV
NEXT »