ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιωτη η Πολυτιμη Αναστασάκη — Γιαννακάκου
Ονομάζομαι Πολυτίμη Ι. Αναστασάκη – Γιαννακάκου και γεννήθηκα το 1998. Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στο Καστρί Βόρειας Κυνουρίας και το 2004 μετακόμισα με τους γονείς μου, Γιάννη Αναστασάκη και Ευσταθία Γιαννακάκου στην Τρίπολη.

Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης το 2016 και την ίδια χρονιά εισήχθηκα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και διανύω 3ο έτος των σπουδών μου, με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζω σε υψηλό επίπεδο την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα καθώς και τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στον τομέα προώθησης-πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας το εισόδημα μου. Μέσα από την εργασία μου αποκτώ επιπλέον γνώσεις για το αντικείμενο που σπουδάζω και παράλληλα δημιουργώ εμπειρίες – εφόδια για το μέλλον μου.

Ζώντας στην πόλη μας από αρκετά μικρή ηλικία, γνωρίζω σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή και τις γύρω περιοχές και έχω την ικανότητα να αντιλαμβάνομαι τα στοιχεία, τα οποία, με σωστή διαχείριση μπορούν να αναπτυχθούν, αναδεικνύοντας την ομορφιά και τη μοναδικότητα του Δήμου μας. Έχοντας ως κίνητρο τη δυναμικότητα και το νεαρό της ηλικίας μου, αποφάσισα να είμαι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Λεβιδίου, στο πλάι του κ. Γιάννη Σμυρνιώτη με το συνδυασμό «Νέα Τρίπολη».
Πολυτίμη Ι. Αναστασάκη – Γιαννακάκου 

Εκλογική Περιφέρεια Λεβιδίου

Email: politimigian27@gmail.com

Τηλ: 6987595512
Πολυτίμη , σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ». Η παράταξή μας καλωσορίζει άλλο ένα νέο άτομο με όραμα , σπουδές και αγάπη για τον τόπο μας.

«ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» Γιάννης Σμυρνιώτης
« PREV
NEXT »