ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

header-ad

Αυτοψία Βόσνου σε περιφερειακούς - αγροτικούς δρόμους Δ.Ε. ΚορυθίουΑυτοψία Υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Βόσνου, σε περιφερειακούς - αγροτικούς δρόμους Δ.Ε. Κορυθίου.Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Τσιώρο Παναγιώτη, Βασιλική Τσαντήλα και Μεταξία Καραχάλιου, επ ευκαιρία της περιοδείας του σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κορυθίου βρέθηκαν σε περιφερειακές – αγροτικές οδούς που συνδέουν τα χωριά του Δήμου Τρίπολης .

Σε κάποιους από αυτούς τους δρόμους διαπιστώθηκε ότι είναι τελείως ακατάλληλοι προς χρήση γιατί υπάρχουν ρωγμές, κατολισθήσεις, είναι κομμένη η άσφαλτος στα δυο και πολλά άλλα προβλήματα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν τα συγκεκριμένα σημεία τον χειμώνα που μας πέρασε.

Οι οδοί αυτοί χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Δήμου Τρίπολης είτε για να μεταβούν σε κάποιο χωριό είτε για να πάνε στα χωράφια τους.

Σίγουρα θα πρέπει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμονα προχωρήσουν στην αποκατάστασή και στη συντήρησητων περιφερειακών- αγροτικών δρόμων γιατί είναι αναγκαίοι για τους δημότες μας που διαμένουν στην Δ.Ε. Κορυθίου.

Δ.Τ.

« PREV
NEXT »