ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ανάπλαση Οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων του Δήμου ΓορτυνίαςΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου, πιστή στις αρχές της αειφορίας και έχοντας ως σκοπό την ανάπλαση των οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων του Δήμου Γορτυνίας, προχώρησε στην ένταξη της Πράξης:


  • «Ανάπλαση Οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων» με Κωδικό ΟΠΣ 5041948 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», προϋπολογισμού 450.000,00 ευρώ.


Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στους οικισμούς αυτούς έχουν ως στόχο:


  • Την ανάδειξη των οικισμών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω εργασιών πλακόστρωσης κάποιων οδών καθώς και ηλεκτροφωτισμού και στους τρεις οικισμούς. Επιπροσθέτως, στον οικισμό Ράφτη θα διαμορφωθεί ο περιμετρικός χώρος της εκκλησίας και στον οικισμό της Βυτίνας θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του οικισμού,
  • Τη βελτίωση των συνθηκών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων από τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, στον οικισμό της Βυτίνας θα γίνει τοποθέτηση κάδων και καθισμάτων στο χώρο της πλατείας και στον οικισμό των Λαγκαδίων θα επισκευαστεί τμήμα του αγωγού από τις τουαλέτες του Λυκείου έως την Εθνική οδό.
« PREV
NEXT »