ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εντοπίστηκε η σορός 66χρονου που αγνοείτο επί ένα χρόνο

Η εξέταση DNA αποκάλυψε την ταυτότητά του

Μετά από ένα χρόνο και συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 όταν και εξαφανίστηκε από το σπίτι του στα Σπάτα, βρέθηκε ο σκελετός του Θανάση Πέτσα.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, η σορός του 66χρονου βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή ενώ η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε χάρη στην εξέταση DNA. Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο Πέτσας ήταν προϊστάμενος για χρόνια του δικαστικού τμήματος του τελωνείου Λαυρίου και πήγαινε συχνά στα δικαστήρια σαν μάρτυρας κατηγορίας σε δύσκολες υποθέσεις. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε αναβληθεί ένα ανάλογο δικαστήριο.

Στο στούντιο της εκπομπής «Τούνελ» βρέθηκε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του, ο στενός φίλος και δικηγόρος του Γιάννης Γιαννάκης. Ο ίδιος είχε πει τότε:

«Δεν θα έστηνε ποτέ από μόνος του μια εξαφάνιση. Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, γαλαντόμος και διάφανος στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω πως δεν ενημέρωνε την οικογένεια του σχετικά με τα επαγγελματικά του».

Ανέφερε ακόμα πως ο Πέτσας δεν είχε πει σε κανέναν πως δέχτηκε απειλές, ούτε έδειχνε να φοβάται. Σύμφωνα με τους φίλους που ήταν μαζί του το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Πέτσας γύρω στις εννέα και μισή με δέκα το βράδυ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Από τα συμφραζόμενα οι φίλοι του κατάλαβαν πως μιλούσε με κάποιον άνδρα και του είπε «θα τα πούμε αύριο στις έξι και μισή».

Από το σπίτι του που δεν παρουσίαζε σημάδια αναστάτωσης, έλειπαν τα κλειδιά του, το πορτοφόλι με την ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή οικονομικά.

Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.

 

« PREV
NEXT »