ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αχαϊα: Το DNA εδωσε την απάντηση – Μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο η 35χρονη

Πριν απο λίγη ώρα έγιναν γνωστά στην Αστυνομία τα αποτελέσματα του DNA που αφορούν στο μωρό το οποίο βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμάτων στην συνοικία Νικόλαου Πλαστήρα στο Αίγιο.

Το DNA έδειξε ότι μητέρα του είναι η 35χρονη η οποία νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στην Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, στο Ρίο.

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το μωρό δεν ήταν δικό της με την εξέταση όμως να την διαψεύδει.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη ωστόσο προς το παρόν δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν εάν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά την γέννησή του.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:38

Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στο στο μυστήριο με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι περίπου 8,5 μηνών αγοράκι δεν έφερε κακώσεις, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό.

Η γυναίκα που φέρεται ως η μητέρα του συνεχίζεται να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, αν και η ίδια αρνείται ότι αυτή έχει γεννήσει το βρέφος.

Στο στόχαστρο των αρχών και η μήτερα της, καθώς φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκείνη που πέταξε το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων, ο οποίος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 35χρονης.


« PREV
NEXT »