ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γιάννης Μπουντρούκας: «Θα παλέψουμε για τη νεολαία μας»Γιάννης Μπουντρούκας και Γιώτα Περήφανου

«Η Περιφέρεια έχει ανάγκη από επενδύσεις»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Περιφέρεια της Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας, στο web του arcadiaspot στην εκπομπή  Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας, επικεφαλής της Παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία», ανοίγει την καρδιά του σε μια ενδιαφέρουσα και ανθρώπινη συζήτηση για την επιθυμία του να προσφέρει έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τονίζοντας πως βασικές αρχές της δράσης του είναι η διαφάνεια, η συνέπεια λόγων και έργων και προπάντων η αποτελεσματικότητα.

Αναφέρεται στο όραμα του για μια νέα Πελοπόννησο ενώ θεωρεί πως έχουν γίνει ελάχιστες υλοποιήσεις έργων από την παρούσα Περιφερειακή Διοίκηση.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει σήμερα η νεολαία αλλά και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους συνταξιούχους, παρουσιάζει μια σειρά δράσεων που θα συζητηθούν.

Το ίδιο, θεωρεί πως είναι αδικημένοι και οι επαγγελματίες, γνωρίζοντας άριστα τα προβλήματα του εμπορικού και γενικότερα του επιχειρηματικού κόσμου.

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα συζητηθεί!« PREV
NEXT »