ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Υποψήφιος με το Γιάννη Σμυρνιώτη ο Γιάννης ΣαμπράκοςΟ Γιάννης Σαμπράκος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, στο ψηφοδέλτιό του Γιάννη Σμυρνιώτη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019.


Ο Γιάννης είναι Τοπογράφος Μηχανικός
Γεννήθηκε στην Τρίπολη και αποφοίτησε από το 1ο Λυκειο Τρίπολης.
Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Τρίπολη από το έτος 1993 και είναι έγγαμος με δύο κόρες.

Έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου Χωροταξίας και Πολεοδομίας (Σ.Χ.Ο.Π.) του Νομού Αρκαδίας.
Επίσης έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης την περίοδο 2004-2006 και διαχειριστής του πρώτου ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης που εκτέλεσε ο Δήμος Τρίπολης.

Εκλέχτηκε το 2011 Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας.
Διετέλεσε πρόεδρος της πρώτης επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης
Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της αναπτυξιακής εταιρείας της βόρειας Πελοποννήσου ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ Α.Ε που διαχειρίζεται αναπτυξιακά προγράμματα για δήμους και ιδιώτες.
Το 2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης με ευθύνη τη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου και την Πολεοδομία καθώς και του Τμήματος Χωροταξίας και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Τρίπολης.

Σήμερα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Πρόεδρος του τμήματος Τουρισμού και Γραμματέας της αναπτυξιακής εταιρείας του επιμελητηρίου ΑΓΑΠΗΝΩΡ.
Γιάννη, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου και προσδοκούμε – με τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε κρίσιμους τομείς για την ανάπτυξη του Δήμου μας - να συμβάλεις αποφασιστικά στη δρομολόγηση λύσεων που θα πάνε την Τρίπολη ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
« PREV
NEXT »