ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Βόρεια Κυνουρίας | Εγκαίνια Θεματικού Πάρκου Ελιάς "ΘΥΡΕΑΤΙΣ ΓΗ"Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το ΕΠ.ΑΛ Άστρους σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Θεματικού Πάρκου Ελιάς "ΘΥΡΕΑΤΙΣ ΓΗ" που θα πραγματοποιηθούν στο Επαγγελματικό Λύκειο Άστρους το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 11:30.


Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Το Θεματικό Πάρκο Ελιάς, «ΘΥΡΕΑΤΙΣ ΓΗ», αποτελεί ένα μοναδικό δημιούργημα, αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του ΕΠΑ.Λ. Άστρους και της ανιδιοτελούς προσφοράς δεκάδων πολιτών του τόπου μας.

Εντός του Πάρκου εκτίθεται ένα εντυπωσιακό σύνολο σπάνιων και μοναδικών εργαλείων, αντικειμένων και μηχανημάτων που παρουσιάζουν και αναδεικνύουν ζωντανά την καλλιέργεια και επεξεργασία της ελιάς στη χώρα μας διαχρονικά από την αρχαιότητα έως και τον 20ο αιώνα, και μέσα σε ένα λιόφυτο είκοσι υπεραιωνόβιων λιόδεντρων (ηλικίας άνω των 1.500 χρόνων) τα οποία αποτελούν μοναδικά φυσικά μνημεία.

Η προβολή του με τον όποιο πρόσφορο τρόπο θα συμβάλει ουσιαστικά στην προώθηση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή μας.


« PREV
NEXT »