ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Την Καλαμάτα θα επισκεφτεί αύριο ο Τσίπρας- Η μοναδική πόλη που ευχαριστεί δημόσια την Κυβέρνηση του


Αύριο Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα ειναι στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές της 26 Μαίου 2019.Ίσως ειναι η μόνη πόλη της Ελλάδας, στην οποία ο κ. Τσίπρας θα νοιώθει «σαν στο σπίτι του»!

Ειναι η μόνη πόλη της Χώρας, στην οποία Δήμαρχος ειναι ο δεξιός και σκληρά (Κωνσταντινό) Μητσοτακικός Παναγιώτης Νίκας, στον οποίο έδωσε χρίσμα ο Κυριάκος.

Ο κ. Νίκας, εχει δεκάδες φορές ευχαριστήσει την Κυβέρνηση Τσίπρα για την αμέριστη και ταχύτατη συμπαράσταση των υπουργών, για την λυση προβλημάτων της πόλης.

Εχει δώσει ο κ. Νίκας το δικαίωμα (ίσως δικαίως) στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να θεωρεί πως ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην μοναδική πόλη της χώρας της οποίας ο δήμαρχος εχει ευχαριστήσει δημοσίως την Κυβέρνησή του για το έργο της και εχει παραδεχθεί πως σε αντίθεση με άλλες Κυβερνήσεις, εχει βοηθήσει τοσο πολύ την πόλη!

Θα ειναι… αχαριστία, απο πλευράς Τσίπρα να «ξεχάσει» αύριο να μην ανταποδόσει τις ευχαριστίες του στον κ. Νίκα που παραμένει ο μόνος δήμαρχος (ακόμη και μεταξύ συριζαιων, πασόκων και ανεξαρτήτων σε όλη τη χώρα) με τόσα …ευχαριστώ στους υπουργούς του!

φωτο αρχείο από protothema
« PREV
NEXT »