ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Υποψήφιος με την παράταξη του Νίκου Τσιαμούλου ο Φαχούρι ΙμπραχήμΑνακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα για την υποψηφιότητα του Φαχούρι Ιμπραχήμ με το συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα". Να θυμίσουμε ότι ο κ. Φαχούρι είχε εκλεγεί με την παράταξη του Κώστα Τζιούμη, εκλέχτηκε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, στην αρχή της θητείας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

Ονομάζομαι Φαχούρι Ιμπραχήμ του Σάλεχ και έχω γεννηθεί στην Ιορδανία. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κολλιάκου καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε 5 παιδιά. Είμαι Ιατρός , με ειδικότητα στην Παιδοχειρουργική, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία από τα Νοσοκομεία Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού” και τα τελευταία 27 χρόνια είμαι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στην προσπάθεια του να αναγεννήσει τον Δήμο της Τρίπολης και να υλοποιήσει το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα. Ο Νίκος είναι ικανός, νέος, εργατικός, έμπειρος και αξιόπιστος με ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχω ξαναθέσει τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με άλλη παράταξη και ξανακατεβαίνω στον αυτοδιοικητικό στίβο με κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο που εκφράζει ο Νίκος Τσιαμούλος.
« PREV
NEXT »