ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου Πνεύματος στην Κέρκυρα


Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί 3ήμερη Εορταστική Εκδρομή του Αγίου Πνεύματος για την Κέρκυρα από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου 2019.


Βάση του προγράμματος το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019: θα αναχωρήσουμε στις 06:00 το πρωί από την Πλατεία Κολοκοτρώνη και μέσω των Ε.Ο. Τρίπολης – Κορίνθου – Πατρών και με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην Ηγουμενίτσα, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα.

Αφού φτάσουμε στο νησί, θα γίνει η παραλαβή των δωματίων και η υπόλοιπη ημέρα θα είναι ελεύθερη για βόλτα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά σε όλη την Ελλάδα, με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα, με την ιστορική παρουσία από την αρχαιότητα ως την σύγχρονη εποχή, με την καταπληκτική φύση και τα πανέμορφα τοπία. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τακαντούνια της, θα επισκεφτούμε τις ιστορικές εκκλησίες και θα ανακαλύψουμε τις κρυμμένεςπλατείες ανάμεσα στις πολυώροφες Βενετσιάνικες πολυκατοικίες. Θα θαυμάσουμε τοΠοντικονήσι, το Καμπιέλο και το πηγάδι της Κρεμαστής. Διανυκτέρευση...

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για μια όμορφη διαδρομή στην ενδοχώρα του νησιού, όπου η φύση οργιάζει. Η λίμνη των Κορισσίων με τα 14 διαφορετικά είδηορχιδέας στις αμμώδεις ακτές της, η Σπανιάδα, οι Μπενίτσες, οι παραλίες, το Αχίλλειο αλλά και η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος είναι ένα από τα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Μετά την ξενάγησή μας στο νησί θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Βράδυ ελεύθερο..

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019: Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας, ένα ανδρικό μοναστήριι που ιδρύθηκε το 1225 και είναι χτισμένο σε μία τοποθεσία με υπέροχη θέα στη δεξιά πλευρά του κόλπου της Παλαιοκαστρίτσας. Μετά το προσκύνημά μας θα επιστρέψουμε στο λιμάνι τηςΚέρκυρας για να αναχωρήσουμε για την Ηγουμενίτσα, απ’ όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη.


Η τιμή του Εισιτηρίου είναι: 130 € με Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 60€ και περιλαμβάνει:

1. Το λεωφορείο Τρίπολη - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα - Τρίπολη
2. Την μετακίνηση με το ferry boat Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
3. Τις διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό.
4. Ξενάγηση στο Νησί.Πληροφορίες: 2710 223614 - 2710 230140 & 6988 010000


Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.
« PREV
NEXT »