ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αποκαλύψεις σοκ για τον 35χρονο “Ορέστη” στην Κύπρο - Πήγαινε τους μαθητές του στο φρεάτιο που πετούσε τα πτώματα


Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο με τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων σορών στο φρεάτιο στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Ο 35χρονος λοχαγός παραμένει υπό κράτηση, ως ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες και την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose.
Ο άνδρας που “ψάρευε” τα θύματά του με το ψευδώνυμο “Ορέστης”, έχει μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία. Είχε αρκετές διακρίσεις στον τομέα, ενώ διατηρούσε και προσωπικό πορτφόλιο. Ο 35χρονος δίδασκε μαθήματα φωτογραφίας σε μαθητές διαφόρων ηλικιών.

Ο πρώην μαθητής του 35χρονου μιλώντας στο sigmalive.com εξέφρασε αρχικά τη μεγάλη του έκπληξη για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

“Αν με ρωτούσες ποτέ ποιον θα υποψιαζόσουν ότι βρίσκεται πίσω από τα εγκλήματα αυτά, πιθανόν να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που να σκεφτόμουν. Δεν μας έδωσε ποτέ ενδείξεις ψυχασθένειας, ήταν ένας άνθρωπος κανονικός και μάλιστα μας εντυπωσίαζε με κάποια χαρακτηριστικά του, όπως για παράδειγμα η συνέπεια του στο μάθημα, η τυπικότητα του στο ωράριο μαθημάτων και αρκετά άλλα”, είπε ο μαθητής και πρόσθεσε:
“Ερχόταν πάντα προετοιμασμένος στο μάθημα. Ένας ευχάριστος και προσιτός άνθρωπος, έτοιμος να δώσει λύσεις στις απορίες κάθε μαθητή του. Μία τάξη μπορούσε να είχε και 20 - 30 άτομα, διαφόρων ηλικιών. Από μαθητές σχολείων μέχρι 50χρονους. Μας οδηγούσε στο Μεταλλείο του Μιτσερού, εκεί στον τόπο του εγκλήματος. Είναι αυτό που λένε, ο δολοφόνος επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος”.
“Είχα μεσολαβήσει για να αναλάβει τη φωτογράφιση για τους σκοπούς μίας γνωστής ιστοσελίδας καθώς και κατάστημα με αθλητικά είδη. Και στις δύο περιπτώσεις ήμουν παρών κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Τότε με έβγαλε ασπροπρόσωπο, σήμερα ντρέπομαι που πήρα αυτόν τον άνθρωπο σε συνεργάτες μου. Τότε έδειξε ακόμα μία φορά, συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά”.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com
« PREV
NEXT »