ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γιάννης Σαμπράκος «Αναγκαία η τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας»
Γιώτα Περήφανου και Γιάννης Σαμπράκος
«Τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις και έργα»
                                                                                                                 


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαμπράκος για το Δήμο της Τρίπολης με το Συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη «Νέα Τρίπολη», στο web του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου. 


Ο μηχανικός - τοπογράφος Γιάννης Σαμπράκος, γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος στις επιτροπές ποιότητας ζωής, τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου, μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί και πάλι με τα κοινά, προσφέροντας έργο, υπό το πρίσμα και της επιστημονικής του κατεύθυνσης. 

«Προοπτικές για καλύτερη ποιότητα ζωής»

Συντάσσεται με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και καταθέτει τις προτάσεις του για τη «Νέα Τρίπολη» σε θέματα - μεταξύ άλλων- κυκλοφοριακής οργάνωσης, χώρων στάθμευσης, πολεοδομικής - χωροταξικής φύσεως, της διαχείρισης των απορριμμάτων και στην οργάνωση πράσινων σημείων στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτισμικής κουλτούρας. 

Ειδικότερα σε ο,τι αφορά στον τομέα της πολεοδομίας παρουσιάζει το δικό του όραμα για μια πόλη που θα ανακτήσει πάλι την αρχιτεκτονική της ταυτότητα, αναδεικνύοντας την παλιά κτιριακή της αίγλη. 

Σχολιάζει το προεκλογικό παρασκήνιο ενώ αναφέρεται και στο έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής αλλά και στο έντονο κλίμα αντιπαραθέσεων κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ως υπεύθυνος του τμήματος τουρισμού στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, αναλύει περαιτέρω δράσεις και σκέψεις που θα αναβαθμίσουν σε αυτόν τον τομέα την Αρκαδία, εξασφαλίζοντας και θέσεις εργασίας. 
Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου 

΄΄Ατάκα κι επιτόπου΄΄


 « PREV
NEXT »