ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ανυπόμονο μωρό...γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο«Ανυπόμονο» ήταν ένα μωρό στην κοιλιά της μαμάς του και γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο στο νοσοκομείο.


Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα αυτοκίνητο κορνάρει συνεχόμενα σε διερχόμενο ασθενοφόρο, σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών.

Οι διασώστες κατάλαβαν ότι χρειάζονταν τη βοήθεια τους και σταμάτησαν. Είδαν την επίτοκη και αμέσως την μετέφεραν στο ασθενοφόρο .

Ο τοκετός όμως είχε ήδη αρχίσει…

Ο ένας εκ των διασωστών περιγράφει με συγκίνηση τα όσα ακολούθησαν μέσα στο ασθενοφόρο.

«Οι μεγάλες χαρές των Διασωστών... Ενα αυτοκίνητο μας κορνάρει συνεχόμενα.. Σταματάμε και βλέπουμε στο πίσω κάθισμα μια γυναίκα μικρή σχετικά σε ηλικία.. επίτοκη… Την ρωτάμε το πρώτο?… Μας λέει ναι.. Ηρεμούμε με τον συνάδελφο το πρώτο παιδί σπάνια βγαίνει γρήγορα.. Την βάζουμε στο ασθενοφόρο.. Εξετάζω.. Κοιτάζω τον Γιώργο του λέω… Το βγάζουμε Γιώργη.. Δε προλαβαίνουμε νοσοκομείο.. φάνηκε η κεφαλή του λίγο… Αμέσως εφαρμογή όλης της εκπαίδευσης μας..προσωπικά επειδή ήταν η τέταρτη μου γέννα ήμουν πολύ ήρεμος.. Αλλά και ο Γιώργος το δεύτερο του το ίδιο ατάραχος σχεδόν.. Σε λίγο το αέναο θαύμα της ζωής! Το πιο ωραίο κλάμα..αυτό μιας νέας ψυχής που έρχεται στο Φως!.. Αμέσως πάλι το μωράκι τοποθέτηση στο στήθος της.. Να ακούει την καρδιά της μητέρας να ηρεμήσει… Κόβουμε το λώρο.. Αυτός ο Αγόραρος ροδαλός, όμορφος, ήσυχος στην αγκάλη την ζεστή της μάνας!… Και η μάνα ενα βαθύ βλέμμα σε μας στιγμιαίο ευγνωμοσύνης.. Και ενα ευχαριστώ αληθινό… Καλώς μας ήλθες Αντρούλι μας.. Υγεία και τύχη αγαθή ψυχή μας!…. »
« PREV
NEXT »