ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αθώο το μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης στο Χονγκ ΚονγκΑθώα κρίθηκε η 21χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που κατηγορήθηκε για υπόθεση διακίνησης 2,5 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ.


Σύμφωνα με τον συνήγορό της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, το 21χρονο μοντέλο που κρατείτο τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα 2,6 κιλών κοκαΐνης, αθωώθηκε με ομόφωνη απόφαση και των 7 ενόρκων.

Έτσι λοιπόν, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της στην Ελλάδα και στην οικογένειά της.

Στην απολογία της πριν από λίγες ημέρες το νεαρό μοντέλο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αρχές του Χoνγκ - Κονγκ στον σάκο της.

Κεχαγιόχλου: Πρώτη φορά στην καριέρα μου αισθάνομαι ευτυχής που διαψεύστηκα


Την ικανοποίησή του για την αθώωση της 21χρονης Ειρήνης εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόχλου, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την έκβαση της δίκης λόγω της αυστηρότατης κινεζικής νομοθεσίας.

«Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα την συγκίνηση μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισης της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συνάδελφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους... Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα...», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.
« PREV
NEXT »