Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6



Εργαστήρι Ιταλικής Κουζίνας για μικρούς Chefs από τον Βασίλη Αθανασιάδη σε συνεργασία με το Στριγκλοεργαστήρι και την (Στρίγκλες Αγγελοπούλου Χριστίνα )


Βασίλης Αθανασιάδης: Απίστευτη εμπειρία για την ομάδα μου και για μένα προσωπικά!

Το ονειρευόμουν πολλά χρόνια! Ομολογώ ότι παρ’ ότι έχω διδάξει μαγειρική σε σχολή, με μεγάλους μαθητές, αυτό ήταν για όλους μας κάτι πρωτόγνωρο! Διαδραστικό εργαστήρι λοιπόν, όπου τα παιδιά έμαθαν: *Διατροφική Αλυσίδα, διαχείριση Ά υλών και πως την παρακολουθούμε στην επιχείρηση μας (ISO 22000 και HACCP).

*Για τα ευλογημένα προϊόντα του τόπου μας (Μοσχοφίλερο, Μελιτζάνα Τσακώνικη, Μέλι Μαινάλου, Μήλα Πιλαφά κλπ). * Φτιάξαμε πολλές πίτσες με διάφορα υλικά, όπου μουστρίστηκαν οι φίλοι μας με μπόλικο αλευράκι * Φτιάξαμε Πένες Μεσογειακές με Ντοματίνια Cherry * Φτιάξαμε μια υπέροχη υγιεινή σαλάτα με Ανάμικτα Φρέσκα λαχανικά, Παρθένο Ελαιόλαδο, Μπαλσάμικο και Παρμεζάνα.

Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς Chefs, τους γονείς και τέλος τη Στρίγκλα μας της οποίας η βοήθεια ήταν καταλυτική! Θελουμε να ζητήσουμε συγγνώμη στους μελλοντικούς μικρούς Chefs, που δεν μπορέσαμε να τους βάλουμε σ’ αυτό το τμήμα, γιατί ήταν παρά πολλοί και έγινε λίγο χαμούλης!

Βοηθοί μου....σηκώστε τα μανίκια για το επόμενο!!!

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: