ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Επιμελητήριο Αρκαδίας | Παρουσίαση των προγραμμάτων ''Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας''

                        


Παρουσίαση των προγραμμάτων
''Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας'' από το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Με με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν χθές το απόγευμα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ  «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις»  & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο - Εστίαση - Εκπαίδευση»

Οι ομιλητές κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασαν τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»

 Η Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» έχει ως στόχο στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιανικού εμπορίου, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης και κοινωνικής μέριμνας με κύριο σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους και απευθύνεται σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

 Η περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης που συνοδεύονται και από ηλεκτρονικό φάκελο υποψηφιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) ependyseis.gr ξεκινά από τις  27 Φεβρουαρίου 2019  έως τις  9 Μαίου 2019 (και ώρα 23:59:59) .

 Ο ηλεκτρονικός φάκελος υποψηφιότητας περιλαμβάνει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβολής/ένταξης του Παραρτήματος Ι σε μη επεξεργάσιμη ηλεκτρονική μορφή αρχείου (π.χ. αρχείο τύπου pdf).

 Η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, όπως αυτά περιγράφονται στους πίνακες των κριτηρίων Αξιολόγησης.
« PREV
NEXT »