Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Τι θα χρειαστείς:

Για τις κρέπες:

  • 2 φλιτζάνια γάλα
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 4 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

 

Για τη γέμιση:

  • 12 φέτες ζαμπόν
  • 12 φέτες μπέικον
  • 350γρ. τυρί γκούντα
  • 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια
  • 2 κρέμες γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι

Πώς θα το φτιάξεις:

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα μίξερ για να διαλυθεί καλά το αλεύρι. Το αφήνουμε για 15 λεπτά σκεπασμένο με μία πετσέτα για να «ηρεμήσει».
  2. Ζεσταίνουμε ένα μέτριο τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία και ρίχνουμε μια κουτάλα από το μίγμα της κρέπας. Περιμένουμε μέχρι να ξεκολλάει η κρέπα και την γυρνάμε από την άλλη πλευρά. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, για να μη μας καεί και προσέχουμε να έχει ψηθεί και από τις δύο πλευρές.
  3. Εφόσον έχουμε ολοκληρώσει με τις κρέπες, συνεχίζουμε με την γέμιση.
  4. Τοποθετούμε στην άκρη της κρέπας μία φέτα ζαμπόν, μία φέτα μπέικον, λίγο τριμμένο τυρί, μία ροδέλα πιπεριά και μία ροδέλα ντομάτα, αλάτι και λίγα μανιτάρια.
  5. Τυλίγουμε σε ρολό και τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά και τοποθετούμε τις κρέπες, τη μία δίπλα στην άλλη.
  6. Ρίχνουμε τις κρέμες γάλακτος πάνω από τις κρέπες, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και τρίβουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να αποκτήσει ωραίο χρώμα.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: