ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αργολίδα | Συνελήφθη σπείρα που διέπραττε κλοπέςΕξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Αργολίδα


Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται πέντε άτομα

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, πέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται πέντε ημεδαποί, τέσσερις 18χρονοι και ανήλικος αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2018 έως τις αρχές Ιανουαρίου 2019, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 7.12.2018 έως και την 11.1.2019, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά τρεις  κλοπές αυτοκινήτων, από τα οποία βρέθηκαν τα δύο και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, μία  απόπειρα κλοπής σε κατάστημα, καθώς και μία  απόπειρα κλοπής σε οικία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.
« PREV
NEXT »