Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6Τη δεύτερη πεντάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε η παράταξη "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" του Νίκου Τσιαμούλου.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


Είμαι ο Ξενοφών Μαρκόπουλος του Θεοδώρου και της Βασιλικής. Είμαι 42 ετών, έχω γεννηθεί και μένω μόνιμα στην Τρίπολη.
Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Φούκα και έχουμε δύο αγόρια. Είμαι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και σήμερα εργάζομαι στη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer ως ιατρικός επισκέπτης.
Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές, μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο και την παράταξη΅Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα΅.
Με τον Νίκο είμασταν συμμαθητές και μας συνδέει φιλία πολλών ετών.
Είμαι βέβαιος πως με το ήθος του, την εργατικότητα του, την οργανωμένη σκέψη και τον ενθουσιασμό του θα πάει την πόλη μας πολλά βήματα μπροστά.


ΜΙΜΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης (Μίμης) Γαργαλιώνης. Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1980, είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη! Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διαθέτω το εμπορικό κατάστημα «Ιερατικόν» με εκκλησιαστικά είδη στο κέντρο της Τρίπολης. Είμαι αιρετό μέλος και γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και μέλος της «Χορωδίας Τρίπολης» που με ενέπνευσε στην μουσική και στην τέχνη ο πατέρας μου.
Με τον Νίκο Τσιαμούλο μας συνδέει παιδική και οικογενειακή φιλία και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπάει την πόλη μας, πόσο πεισματάρης και αποτελεσματικός είναι με ότι αναλαμβάνει.
Καθημερινά όλοι οι έμποροι στην Τρίπολη δίνουμε τον αγώνα μας για να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ζωντανές σε πολύ δύσκολους καιρούς από την οικονομική κρίση.
Πιστεύω ότι μπορούμε να «Αλλάξουμε τα Δεδομένα» γιατί η πόλη μας το έχει πραγματικά ανάγκη. Όπως πάντα βρίσκομαι στο πλευρό του Νίκου και δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΓΚΡΗ


Ονομάζομαι Ειρήνη Λίγκρη, γεννήθηκα το 1975 στην Τρίπολη όπου και αποφοίτησα από τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είμαι έγγαμη με δύο παιδιά, έχοντας εργασθεί στο παρελθόν σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης από το 1996 και σήμερα είμαι υπεύθυνη σε κατάστημα αθλητικών ειδών. Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές και να πορευτώ μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο λόγω του ότι σκέφτεται διαφορετικά και ρεαλιστικά, προτείνοντας λύσεις για την αύξηση της τοπικής οικονομίας μέσω της επιχειρηματικότητας βοηθώντας παράλληλα στην εξέλιξη των νέων ανθρώπων με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ


Είμαι ο Χρήστος Παπαπέτρου, γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1980 και μεγάλωσα στη Βυτίνα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος της Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Νομισματική Πολιτική. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Βλάχου από το Ατρεμίσιο (Κακούρι) και έχουμε μία κόρη πέντε ετών.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι ως ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής στη Metlife και διαμένω μόνιμα στην Τρίπολη. Διαβιώντας στην πόλη μας και αντιμετωπίζοντας καθημερινά τα ίδια προβλήματα και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν και οι συμπολίτες μου, θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις επερχόμενες εκλογές, υποσχόμενος να εργαστώ με διάθεση και φιλοτιμία για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσω στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου, ενός ανθρώπου με όραμα, πάθος, όρεξη, μεγάλη γνώση της αγοράς και της πραγματικότητας, ικανού και κατάλληλου τόσο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας όσο και για την διαχείριση των επερχόμενων προκλήσεων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Ονομάζομαι Ιωάννης Μανιάτης , γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1972 και φοίτησα Οικονομία και Διοίκηση στο ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ στην Αθήνα. Μετά το τέλος των σπουδών μου επέστρεψα στην Τρίπολη, την πόλη που αγαπώ, ξεκινώντας να εργάζομαι ως ξυλουργός δίπλα στον πατέρα μου Δημήτριο Μανιάτη (Μητομαραγκός) στην οικογενειακή μας επιχείρηση την οποία και ανέλαβα από το 2009 μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Φιλοπούλου και έχουμε αποκτήσει δύο γιούς 11 και 14 ετών. Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης μας, αποφάσισα να λάβω μέρος στη μάχη των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών , με την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο. Επέλεξα λοιπόν να είμαι στο πλευρό του γιατί είναι ένας άνθρωπος με πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που ταλανίζουν τον Δήμο μας καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: